Здоровенькі були! Хочу показати цікавим сайтом, може кому знадобиться. Останнім часом відчув, що сплю погано, всю ніч кручусь, а з самого ранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Думав на роботу, на погоду, а жінка каже: "Пора оновити постіль на людську, а не цю синтетику із базару". І тут я заліз в гугл.
Якщо чесно, думав, що вибір постільної білизни - це лише "колір сподобався чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, ранфорс, сатин... Я в цих термінах не розбирався, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, це просто криниця інформації! Я провів на годину. Там все як в енциклопедії: чітко розписані всі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує матеріал. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.
Кілька відкриттів для себе дізнався:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин насправді дихає, бо в неї плетіння ниток інша.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб принт не полиняв через місяць. Актуально для нас, у кого пральна машинка паше без відпочинку.
Зрештою вирішили придбати на пробу сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримав своїх). Поки все чудово — спимо як немовлята, білизна приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.
Коротше, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба розбиратись, щиро рекомендую зазирнути інформацію на тому сайті. Справді економить і час, і гроші на вибір та рятує від покупки якоїсь фігні. Всім здорового відпочинку!