Друзі, хто розуміється в постільній білизні? Знайшов прикольний ресурс

Off Topic Discussion, talk about whatever you want to.
Post Reply
BilizLef

Друзі, хто розуміється в постільній білизні? Знайшов прикольний ресурс

Post by BilizLef »

Всім привіт! Вирішив поділитися знахідкою, можливо кому знадобиться. Останні місяці почав помічати, що сон не йде, часто прокидаюся, а зранку відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на нерви, на погоду, а дружина видала: "Давай оновити постільну білизну на нормальну, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в мережу.

Зізнаюсь, вважав, що підбір постільного комплекту - це лише "колір сподобався чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих словах не розбирався, поки не натрапив на сайт postilnabilyzna.com.

Хлопці, оце скарбниця знань! Я провів на годину. У них все як в підручнику: по поличках розкладені усі тканини, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є табличка з порівнянням щільності та того ж, скільки прань витримує комплект. Це реально допомогло мені усвідомити, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе зрозумів:
- Виявляється, що, наші та європейські розміри сітки трохи різняться, і перш ніж купувати варто бігати з сантиметром заміряти ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це капець, а якісний сатин дійсно дає прохолоду, бо в цієї тканини структура інша.
- На сайті розписано, як правильно прати, щоб колір не вицвів після кількох прань. Актуально для тих, у кого пралка працює без відпочинку.

У підсумку вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримав українське). Поки все добре — сплю як убитий, тканина приємна до тіла, не ковзає й не б'є струмом.

Словом, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, щиро раджу глянути огляд на тому сайті. Це дійсно економить і час, і гроші на вибір та вберігає від придбання кота в мішку. Усім здорового відпочинку!
Post Reply