Портал, що пояснює про все на світі

Off Topic Discussion, talk about whatever you want to.
Post Reply
DarrylCot

Портал, що пояснює про все на світі

Post by DarrylCot »

Днями навідався на сайт Gelios — дізнатися, що там за ресурс із такою сонячною назвою. Знайти його легко: https://gelios.ua/. І одразу зрозумів, що це не типовий ресурс, а реальне джерело інформації на досить вузькі, подекуди дивні, але завжди важливі питання.

Ресурс цілком сфокусований на темі "Чому?" — і це його основна особливість. Тут зібрані статті про все, що ми бачимо довкола: починаючи від будови тіла до способу життя тварин і навіть побутової техніки. Наприклад, я одразу знайшов пояснення, чому соски реагують на дотик, чому відмовляються брати старі долари в обмінниках, чому виникає печіння у піхві, чому мутніють білки очей, чому виникає біль у потилиці, чому звірі вирушають у мандри та навіть чому не можу підключити навушники.

Особисто мене найбільше привабив текст про каламутні очі — дуже корисна інформація, яку варто знати кожному. Крім того, пригадую публікацію про залізо в продуктах: відтепер мені відомо, що яловича печінка — чемпіон. Окремо варто сказати — біль у сосках: подібне рідко описують, а ситуація досить часта.

Побудова порталу дуже зручна: кожна стаття відповідає на окреме життєве "чому". Без води, лише по справі, чому так і що робити. І теми охоплюють буквально все — починаючи з медицини до спорту, техніки та біології.

Вартісний портал, куди тепер заходитиму регулярно. Адже щодня виникають питання, на які хочеться отримати швидку та зрозумілу відповідь.
Post Reply